Overwatch oyununu düşük ücretle almak

Görüntüleme Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Overwatch oyunu için crack yapiyim de çalışsın mantığı maalesef yaramıyor bedavaya hiç bir türlü oyunu elde edemiyorsunuz fakat oyunu olduğundan daha düşük fiyat ile elde edebilirsiniz. Battle.com sitesine gittiğinizde başına eu.battle.com yazarsanız euro bazında
çıkar 39,99 euro diye cıkıyor us.battle.com olarak basına US getirerek girersenizde 38,99 dolar olarak gözükür TL bazında ikisi de farklı sonucu vereceğinden hangisi daha uyguna geliyorsa onu almanız daha karlı çıkmanız demek oluyor. Bunlardan daha uygunu ise şöyle arjantin parası ile satın alırsak daha ucuza gelmiş oluyor. 
1) yeni hesap oluşturalım

2) Ülkeyi arjantin seçip üye olalım

3) Ödeme kısmına geçip ödeme yapabiliriz


Ben kredi kartıyla ödemeyi gerçekleştirdim. Maaş kartını sorarsanız maalesef bilgim yok ama deneyen olursa yoruma yazıp bizide bilgilendirebilirsiniz :)
Bu işlemlerden sonra Overwatch oyununu bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz. Ben Standart Edition 98 TL fiyatına aldım fakat 88,50 TL verip Legendary Editiona yükseltme şansım var. Ekran görüntümde de gözüküyor yükseltme durumu...

Direk Legendary Edition alıcam diyorsanız o da 1,450 ARS yani 187 TL ye alınıyor. Şimdi bu iki paketin farkını soracaksınız aslında pek aman aman bir şey yok bence bunu bi sonraki yazımda nasıl indirileceğini yazdığımda ayrıntılı anlatcam ama şimdilik şöyle kısaca bir bilgi vereyim. Legendary de tek önemli olan fark +5 farklı karakter var. Oyunda zaten çok fazla karakter var bence ilk başta Standart alıp sonra istiyorsanız yükseltme yapmanız daha mantıklı derim. Oyun yine aynı oyun değişen hiç bir şey yok şahsen almayı düşünmüyorum belki ilerde tüm karakterden bıkarsam düşünülebilir.

1 yorum:

  1. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.